Diensten

Webdevelopment

Om met wat technische woorden te smijten: ik ben zowel front- als backend developer en hou de nieuwste technieken en snufjes nauwlettend in de gaten. Een responsive (mobiele) website zit inmiddels standaard in het pakket.

Ben je op zoek naar een web developer / webbouwer / geschikt iemand om je website te bouwen, of heb je een designbureau / ontwerper en mis je de technische kennis om een (WordPress) website te ontwikkelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Er is één ding wat ik niet doe, en dat is werken met zogenaamde kant-en-klare templates. Ik bouw alle WordPress-sites volledig zelf, zonder hulpmiddelen. Daardoor is ‘ie een stuk veiliger én sneller!

Frontend development

Naast “WordPress” ben ik thuis in o.a. de volgende technieken: PHP, HTML, CSS / SASS, Javascript / Vue.js / React (en een beetje Angular).

Webdesign

Naast mijn voorliefde voor fotografie (als amateur!) en mooie lettertypes vind ik het belangrijk dat een website er aantrekkelijk uitziet. Dit houdt in: kleurgebruik, maar ook gebruiksvriendelijkheid. Graag laat ik u de mogelijkheden zien.

SEO

Zoekmachine-optimalisatie is wat mij betreft een grijs gebied. Vele aanbieders van SEO-diensten kunnen u hier prachtige aanbiedingen voor doen, maar geen garanties bieden. Garantie is er namelijk niet! Wilt u bovenaan komen te staan? Vraag me naar de eerlijke mogelijkheden!

Wat ik voor ú kan betekenen? Ik denk graag proactief met u mee. Benieuwd naar recent afgeronde projecten / portfolio? Neem contact op.

Vraag een offerte aan →

/images/bg10.jpg'); }*/